HomeSecure

Genial app til din tyverialarm – drop fjernbetjeningen og erstat den med din smartphone. Med HomeSecure intelligente app har du altid din tyverialarm ved hånden.

UDFORDRINGEN

HomeSecure producerer og sælger avancerede tyverialarmer til private. HomeSecure kom til imango med ønsket om at udvikle en app til iPhone og Android, som nemt kunne fjernstyre deres tyverialarmer.

LØSNINGEN

imangu anbefalede HomeSecure at lave en flere sprogs app, så appen automatisk identificerer sproget på den smartphone, hvor appen er installeret. Derudover forslog imangu at brugerne selv skulle kunne oprette profiler. På denne måde kan brugeren nemt fjernstyre to eller flere tyverialarmer fra samme app. F.eks. hvis brugeren har to tyverialarmer, én i sommerhuset og én i hjemmet.

RESULTATET

HomeSecure appen er en gennemført app i et lækkert design. iPhone og Android versionen er blevet taget godt imod af alle HomeSecures eksisterende kunder, som alle har ventet længe på at kunne fjernstyre deres tyverialarmer fra deres smartphones og tablets. Samarbejdet mellem imangu og HomeSecure fortsætter og næste mål er at udvikle en endnu mere avanceret app, som også har indbygget videoovervågning.

HomeSecure Case Image
TEKNOLOGIER

HomeSecure er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 2 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Native App
App server
REST API
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen

Det har været en fornøjelse at arbejde med imangu. Fra begyndelsen følte vi, at projektlederen havde en god forståelse for den app, vi ønskede at udvikle. Resultatet er blevet godt modtaget af vores kunder, og vi arbejder nu på en version 2.


Vi giver imangu-teamet vores varmeste anbefalinger.

Jens Hansen
CEO