HomeAlarm

HomeAlarm.dk specialiserer sig i alarm- og sikkerhedsudstyr til private og virksomheder, og deres primære fokus ligger indenfor GSM tyverialarmer.

UDFORDRINGEN

HomeAlarm havde i forvejen en webshop bygget på osCommerce og et gammeldags design, da vi blev sat på opgaven. Webshoppen havde et meget bredt sortiment og de ønskede vejledning i forbindelse med at fokusere hele shoppen på 3 coverprodukter. På hjemmesiden var der meget identisk indhold, så der skulle ryddes op i flere tusinde URL’er, og derudover ønskede HomeAlarm også SEO optimering så de bedst performende søgeord fik gode placeringer i søgemaskinerne.

LØSNINGEN

imangu forslog at udvikle et topmoderne grafisk design til osCommerce, som lagde vægt på brugervenlighed og split-testing. Vi anbefalede at optimeret betalings flowet, så færre kunder falder fra i betalingsprocessen samt SEO optimeret de mest relevante søgeord på specifikke landingsider, så HomeAlarm er blandt toppen i søgemaskinerne.

RESULTATET

Resultatet blev en supermoderne webshop bygget i Drupal 7 Commerce. Næste skridt i processen er at viderudvikle nye funktioner og design, for at skabe en endnu bedre brugeroplevelse.

HomeAlarm case image
TEKNOLOGIER

HomeAlarm er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 3 måneder.

Analysis
Design
Drupal Commerce
Responsive design
Project Management
Newsletter
SEO
SMM
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen

Vi har været imponeret over det arbejde imangu har udført, lige siden vi begyndte at arbejde med imangu i 2010. De har lanceret vores webshops i 10 forskellige lande, og baseret på vores salgstal efter 2010, kan vi direkte takke imangu for at hæve den årlige omsætning fra online salg.

Jens Hansen
Partner