HomAid

HomAid er en app, som forbinder freelance rengøringspersonale med potentielle købere til deres services. App'en matcher nemt rengøringspersonale i dit område, og betaling foregår nemt og simpelt igennem app'en.

Udfordringen

Eftersom både køber og sælger skal bruge den samme app, var det nødvendigt at skabe forskellige brugertyper, som har adgang til forskellige funktioner. Køber kan finde rengøringspersonale og booke dem til et bestemt tidsrum, og sælger skal nemt kunne overskue og administrere bookinger. Hovedudfordringen var således at skabe et logisk workflow for begge brugertyper på een platform.

Vores løsning

For at slippe for at tvinge brugeren til at opdatere siden hele tiden, implementerede vi en auto-opdater feature, som opdaterer app'en, hver gang en køber eller sælger foretager en handling relateret til booking. Hele processen forløber således meget mere jævnt og logisk.

Det endelige resultat

Du kan snart downloade HomAid i App Store og Google Play. Du kan opleve app'en som både sælger og køber, og du kan altid skifte rolle. Eller du kan lave både en køber og sælgerprofil, hvis du ønsker det.

HomAid Case Image
TEKNOLOGIER

HomAid blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu. De følgende metoder blev brugt under udviklingen, som forløb over 6 måneder.

Analyse
Projektledelse
Design
Drupal CMS
REST API
Native apps
SEO
SMM
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang

En fornøjelse at samarbejde med teamet, der har udviklet HomAid appen. Jeg anbefaler altid imangu til alle, der søger at udvikle et website eller en app til professionel brug.

Jens Hansen
Partner HomAid