Skip to main content
FAVER

FAVER

Panikapp til din smartphone. Få hjælp fra dine venner og hjælpsomme i personer området når du har brug for det!

Kunde
FAVER
Ydelser
Projektplanlægning & App Udvikling
Teknologier
Native apps
Laravel
Tidslinje
6 måneder

Højdepunkter

Udfordringen

Kunden kom til imangu med en ide om at udvikle en app, som skulle virke som panikknap og SOS-signal for brugeren med appen installeret. Yderligt skulle appen have muligheden for at forbinde til et netværk af hjælpere som i området nær ofret, hurtigt skulle kunne finde frem til og hjælpe personer i nød. Alt dette skulle pakkes ind i en app som er brugervenlig og nem at bruge i stressede situationer.

Løsningen

Fra start var det tydeligt at vi med fordel kunne bygge appen op omkring Google maps API, som allerede har mange af de kernefunktioner appen benytter. GPS, kort og brugere oplysninger blev forslået at udvikle i tæt integration med Google API. Udover dette forslog imangu at udvikle appen som native til både iOS og Android, da stabilitet, batterilevetid og performance er vigtige faktorer i brugen af en så vigtig funktion som SOS i en app.

Resultatet

Vi så potentiale i appen, da kunden præsenterede os for ideen, og selvom der ligger et kompliceret stykke programmering bag, så er Faver usandsynlig nem at bruge. Vi er meget tilfredse med at have udviklet så enkelt et stykke software, som taler til den helt almindelige familie. Appen har potentiale til at få mange nye fremtidige funktioner og vi ser frem til at udvikle disse i tæt samarbejde med Faver.

Appen kan bruges gratis, og der kan tilkøbes adgang til hjælper netværket, så man automatisk får besked når der er mennesker i nød i nærheden.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.