FAVER

Panikapp til din smartphone. Få hjælp fra dine venner og hjælpsomme i personer området når du har brug for det!

UDFORDRINGEN

Kunden kom til imangu med en ide om at udvikle en app, som skulle virke som panikknap og SOS-signal for brugeren med appen installeret. Yderligt skulle appen have muligheden for at forbinde til et netværk af hjælpere som i området nær ofret, hurtigt skulle kunne finde frem til og hjælpe personer i nød. Alt dette skulle pakkes ind i en app som er brugervenlig og nem at bruge i stressede situationer.

LØSNINGEN

Fra start var det tydeligt at vi med fordel kunne bygge appen op omkring Google maps API, som allerede har mange af de kernefunktioner appen benytter. GPS, kort og brugere oplysninger blev forslået at udvikle i tæt integration med Google API. Udover dette forslog imangu at udvikle appen som native til både iOS og Android, da stabilitet, batterilevetid og performance er vigtige faktorer i brugen af en så vigtig funktion som SOS i en app.

RESULTATET

Vi så potentiale i appen, da kunden præsenterede os for ideen, og selvom der ligger et kompliceret stykke programmering bag, så er Faver usandsynlig nem at bruge. Vi er meget tilfredse med at have udviklet så enkelt et stykke software, som taler til den helt almindelige familie. Appen har potentiale til at få mange nye fremtidige funktioner og vi ser frem til at udvikle disse i tæt samarbejde med Faver.

Appen kan bruges gratis, og der kan tilkøbes adgang til hjælper netværket, så man automatisk får besked når der er mennesker i nød i nærheden.

FAVER Case Image
SERVICED PROVIDED

FAVER app er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 3 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Native iOS app
Native Android app
App Server
REST API
Hosting
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

Lækker app, dejligt med noget der gør man kan føle sig ekstra sikker

En Google-Bruger
18. Jan. 2017