Eurofins Pro

Eurofins Scientific er en international naturvidenskabelig virksomhed, som tilbyder deres kunder forskellige tests og analyser. Eurofins Pro er således en iOS app, som automatiserer og effektiviserer prøvetagning og rapportering for laboranterne.

UDFORDRINGEN

Eurofins Scientific kontaktede imangu, med ønsket om at udvikle en app som skulle gøre prøvetagning, analyse og rapportering nemmere for laboranter. Ideen var at app’en skulle benyttes på iPad, og være yderst brugervenlig eftersom langt fra alle laboranter var IT-eksperter. Målet var en kraftig effektivisering og optimering af arbejdsgangene, og herunder en automatisering af arbejdsprocessen fra prøvetagning og analyse til afrapportering.

LØSNINGEN

imangu foreslog at udvikle app’en som en Native app til iOS - det styresystem som en iPad kører. Fordelene ved at udvikle app’en som en Native er mange. Bl.a. kan alle iPadens funktioner og allerede installerede apps udnyttes og integreres, batteriforbruget reduceres betragteligt og overordnet set er kvaliteten bare klart højest i en Native app. Dette muliggjorde endvidere, at vores udviklere kunne skræddersy et automatiseret workflow fra selve prøvetagningen til afrapportering. Desuden tilbød vi at lave en fuld UX (User Experience) testing af appen.

RESULTATET

Eurofins Pro appen har virkelig effektiviseret arbejdsgangene for laboranter og andre medarbejdere i virksomheden, og på den måde reduceret omkostningerne betragteligt ved prøvetagning. Det automatiserede flow fra prøvetagning til afrapportering har været en stor succes, og appens brugervenlige design og intuitive funktionalitet gør at alle – ung som gammel – kan benytte appen med lethed.

Eurofins Pro Case Image
TEKNOLOGIER

Eurfins Pro blev designet, planlagt og udviklet af imangu fra bunden i løbet af 1 måned. Følgende teknologier og metoder blev benyttet i processen.

Projektledelse
Analyse
Design
Native iOS
UX testing
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen