Skip to main content
Eurofins Pro

Eurofins Pro

Eurofins Scientific er en international naturvidenskabelig virksomhed, som tilbyder deres kunder forskellige tests og analyser. Eurofins Pro er således en iOS app, som automatiserer og effektiviserer prøvetagning og rapportering for laboranterne.

Kunde
Eurofins Pro
Ydelser
Projektplanlægning & App Udvikling
Teknologier
Native apps
Tidslinje
1 month

Højdepunkter

Udfordringen

Eurofins Scientific kontaktede imangu, med ønsket om at udvikle en app som skulle gøre prøvetagning, analyse og rapportering nemmere for laboranter. Ideen var at app’en skulle benyttes på iPad, og være yderst brugervenlig eftersom langt fra alle laboranter var IT-eksperter. Målet var en kraftig effektivisering og optimering af arbejdsgangene, og herunder en automatisering af arbejdsprocessen fra prøvetagning og analyse til afrapportering.

Løsningen

imangu foreslog at udvikle app’en som en Native app til iOS - det styresystem som en iPad kører. Fordelene ved at udvikle app’en som en Native er mange. Bl.a. kan alle iPadens funktioner og allerede installerede apps udnyttes og integreres, batteriforbruget reduceres betragteligt og overordnet set er kvaliteten bare klart højest i en Native app. Dette muliggjorde endvidere, at vores udviklere kunne skræddersy et automatiseret workflow fra selve prøvetagningen til afrapportering. Desuden tilbød vi at lave en fuld UX (User Experience) testing af appen.

Resultatet

Eurofins Pro appen har virkelig effektiviseret arbejdsgangene for laboranter og andre medarbejdere i virksomheden, og på den måde reduceret omkostningerne betragteligt ved prøvetagning. Det automatiserede flow fra prøvetagning til afrapportering har været en stor succes, og appens brugervenlige design og intuitive funktionalitet gør at alle – ung som gammel – kan benytte appen med lethed.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.