etgate

Kinesisk konsulent og sourcing virksomhed som lever af at sælge kinesiske produkter på det europæiske og amerikanske marked, samt rådgive om handelsmuligheder mellem Kina og vesten. 

UDFORDRINGEN

imangu blev kontaktet af etgate Trade Solutions med ønsket om at udvikle en simpel, om end hurtig hjemmeside i et flot grafisk design. Formålet med hjemmesiden var at præsentere virksomheden udadtil overfor potentielle kunder, hvorfor hastighed, kvalitet og et professionelt udtryk var af højeste prioritet. Udover at fungere som visitkort, ønskede etgate også at kunne varetage kontakten med eksisterende og potentielle kunder via en integreret email funktion på hjemmesiden. 

LØSNINGEN

Da ønsket fra etgate var en simpel, men hurtig og flot hjemmeside uden diverse komplekse funktioner, foreslog vi at udvikle den som et statisk website i HTML, for på den måde at sikre optimal performance. Dette var en fordelagtig løsning, da sidens simple funktionalitet ikke påkrævede en tung database eller hvad man kalder et CMS (Content Management System) i baggrunden. På den måde kunne udviklingspris holdes nede, og hjemmesidens hastighed optimeres maksimalt. Desuden Foreslog at vi at benytte et CDN netværk (Content Delivery Network), hvilket betyder at hjemmesiden loades lokalt fra nationale servere alt efter hvor den besøgende er i verden.

RESULTATET

imangu lagde store kræfter i SEO (Search Engine Optimization), samt i at udvikle et yderst professionelt design, og vi er derfor stolte over at etgate har fordoblet sin omsætning siden lancering. Hjemmesiden loader lynhurtigt hvor end de besøgende befinder sig i verden, og er et skoleeksempel i, at simple hjemmesider bør udvikles med simple værktøjer.

etgate case image
TEKNOLOGIER

Hjemmesiden er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier og metoder blev benyttet i udvikligsprocessen, som varede 1 måned.

Projektledelse
Analyse
Design
Planlægning
CDN Netværk
Hosting
HTML
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

Fast, very professional and a very competent project manager are just a few of the positive things I think of when recommending imangu.

Alicia Zhou
Administrerende Direktør/CEO - etgate