CULTURE DENMARK

En hjemmeside som promoverede Danmark og dansk kultur, i Kina.

UDFORDRINGEN

Det danske Kulturinstitut og Udenrigsministeriet opsøgte i 2014 imangu, med ønsket om at få lavet et midlertidigt kampagnesite om Danmark. Målet var at markedsføre Danmark og dansk kultur på det kinesiske marked. Hjemmesiden skulle således fungere som et virtuelt visitkort for Danmark. Endvidere var det imangu ekspertise og erfaring med det kinesiske marked, som Kulturinstituttet og Udenrigsministeriet efterspurgte.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle hjemmesiden fra bunden, og basere den på Drupal CMS (Content Management System). Drupal er et utroligt fleksible back-end system, og tilbyder den højeste kvalitet på markedet mht. blandt andet load-tider og custom design. Vores designere foreslog at websidens røde tråd skulle være en sammensmeltning af dansk og kinesisk kultur, og magien fra H.C. Andersens eventyr skulle fungere baggrundstema. Ift. til markedsføring foreslog vi at lave den på både engelsk og kinesisk, og endvidere at integrere siden med forskellige kinesiske sociale medier, såsom Youkou og Weibo. Siden skulle være fuldt responsiv med fokus på mobile enheder, da det er via telefonen de fleste kinesere tilgår internettet. 

RESULTATET

Culture Denmark hjemmesiden var en tidløs fusion af dansk og kinesisk æstetik og kultur. En fortælling om Danmark som talte både til sind og sjæl hos den almene kinesiske turist. Hjemmesiden havde et integreret Weibo nyhedsfeed (kinesisk pendant til Twitter) og var integreret med Youkou (kinesisk pendant til Youtube), således at den kunne markedsføres på de mest populære Kinesiske kanaler. Endvidere var hjemmesiden optimeret til at håndtere de mange tusindvis af besøgende hjemmesiden havde i sin levetid, og både kvalitet og loading tider var i særklasse.

CULTURE DENMARK Case Image
TEKNOLOGIER

CULTURE DENMARK blev planlagt, designet og udviklet af imangu i løbet af 1 måned. Følgende metoder og teknologier blev anvendt.

Projektledelse
Analyse
Design
Konsultering
Responsivt design
Drupal CMS
Oversættelse
Rest API
Alan Chang
Project Manager
Alan Chang