CHINA EXPERIENCE

Dansk rejsebureau og konsulenthus i Shanghai, som specialiserer sig i at planlægge og udbyde forretnings- og studieorienterede læringsture i Kina.

CHALLENGE

China Experience opsøgte imangu i 2012 med ønsket om at få udviklet en ny og forbedret hjemmeside, som skulle præsentere virksomhedens kompetencer på bedste vis. Formålet var et virtuelt og interaktivt visitkort, som skulle øge genereringen af salgs leads ved at ligge højt på google søgninger, samt øge konverteringsraten ved at have et professionelt og moderne design, særligt optimeret til mobile enheder. Det var væsentligt at administration og redigering af indhold skulle være let tilgængeligt, og hjemmesiden skulle endvidere have et integreret LinkedIn nyhedsfeed. 

OUR SOLUTION

Vi foreslog at udvikle den nye hjemmeside med udgangspunkt i Drupal CMS (Content Management System), da denne platform er den mest flexible backend på markedet. Fordelene ved denne løsning er bl.a. let redigering af indhold, muligheden for løbende integrering af nye funktioner, samt høj kvalitet over hele linjen og dermed overordnet set den bedste løsning ift. at designe en søgemaskineoptimeret hjemmeside. For at sikre at potentielle og eksisterende klienter, som befandt sig i Kina, altid var garanteret hurtig adgang til hjemmesiden foreslog vi endvidere at benytte Ali Cloud Hosting – Kina’s svar på Amazon Hosting. Derudover tilbød vi at udglatte de bureaukratiske hurdles der opstår, når udenlandske sider søger at kommunikere via kinesiske servere.

FINAL OUTCOME

China Experience hjemmeside er en flot, moderne side i et tidsløst, skandinavisk design. Løsningen med at benytte Ali Cloud Hosting gør at siden loader lynhurtigt i hele Kina, såvel som resten af verden. Siden er endvidere udviklet i et fuldt responsivt design, hvilket vil sige at den er optimeret til alle skærmtyper, og fungerer upåklageligt på mobile såvel som stationære enheder.

CHINA EXPERIENCE Case Image
TEKNOLOGIER

Hjemmesiden blev designet, planlagt og udviklet fra bunden af imangu over et 2 måneders forløb. Følgende metoder og teknologier blev taget i brug.

Projektledelse
Analyse
Design
Hosting
Drupal CMS 7
Responsivt design
REST API
SEO (Search Engine Optimization)
Alan Chang
Project Manager
Alan Chang