Campaign.one

Campaign.one er er en marketings automatiserings platform for virksomheder, som ønsker at en samlet og overskuelig platform for deres e-marketing. 

UDFORDRINGEN

Herobase A/S kom til imangu med ønsket om et samarbejde, hvor imangu skulle stille et team af udviklere til rådighed til at vedligeholde og køre driften på deres eksisterende platform – campaign.one. Herobase ønskede således et langt samarbejde, hvor imangu tekniske ekspertise – herunder særligt i Java Script - skulle danne udgangspunkt for videreudviklingen såvel som vedligeholdelse af produkt-porteføljet på campaing.one platformen.

LØSNINGEN

Da Campaign.one er en yderst kompleks automatiserings platform, og da den fremadrettede vision sigter mod kontinuerlig integrering af nye funktioner, så foreslog vi at sammensætte et team af de bedste udviklere på fuldtid, og at tilknytte en af vores erfarne projektledere. Samtidig tilbød vi at stille kontorfaciliteter til rådighed hos imangu i Bangkok. Rent teknisk skulle platformen videreudvikles i .NET, og imangu's tilknyttede hold har løbende stillet forslag til løsninger og integreringer af nye funktioner.

RESULTATET

Samarbejdet har fungeret fantastisk i de 5 år der er gået, og de sidste par år har holdet været fuldstændigt selvkørende. Samarbejdet blev oprindeligt etableret på meget kort tid, og kommunikationen mellem imangu hold og Herobase har kørt som smurt siden. Holdet har i løbet af de 4 år udviklet skræddersyede løsninger til blandt andre ASE, Gyldendal og Kristeligt Dagblad med stor succes. Der har været adskillige fordele ved dette samarbejde for Herobase, og udover den tekniske ekspertise og de lavere lønomkostninger som imangu har kunne tilbyde, så har tidsforskellen mellem Bangkok og København den positive konsekvens, at de problemer kunderne sender videre til Bangkok typisk vil være løst, når de møder på arbejde dagen efter.

CampaignOne Case Image
SERVICES PROVIDED

CampaignOne has been developed and maintained in collaboration with imangu for the past 5 years. The following methodologies and technologies have been applied in the process.

Project Management
Team Management
Design
Analysis
Responsive design
.NET
REST API
Microsoft SQL
Niels Krogsgaard Eskildsen
Project Manager
Niels Krogsgaard Eskildsen

We were struggling to find qualified developers in Denmark, so we started investigating the market for offshore development. We choose imangu because both price and quality seemed the best choice. I would like to add a very positive thing about China because there are fewer holiday days in China and people rarely are absent due to illness or the like, they always solve the tasks on time. If your company needs competencies in Denmark, imangu's setup is a brilliant solution.

Morten Kremmer
CTO - CampaignOne ApS