Beioumanyou

En skandinavisk turistplatform, der inviterer kinesiske turister til at besøge Danmark, Sverige og Norge.

UDFORDRINGEN

Byg en platform, der kan deles mellem de skandinaviske turistorganisationer, og fremme Skandinavien til kinesiske turister. Gør det nemt at navigere og afbalancere eksponeringen ligeligt mellem de forskellige skandinaviske lande. Udvikl en backend, der er let at navigere og kan vedligeholdes af flere brugere fra hver repræsentativ turistorganisation.

LØSNINGEN

Vores forslag var at bygge et flisebaseret design med store billeder, der præsenterer hvert lands unikke kulturelle fodaftryk og scenerier. Design en flad struktur for at sikre, at brugerne nemt kan finde det indhold, de leder efter. Host platformen i Kina, da websites mål er at motivere turister til at komme til Skandinavien, før de forlader Kina.

RESULTATET

Resultatet er et moderne skandinavisk website på kinesisk sprog, der udnytter alle de smukke billeder vi har fået tilsendt fra hvert lands turistkontor. Navigation er intuitiv og vedligeholdelsen af websitet med opdateringer og indhold håndteres af hvert lands turistkontor og kræver ikke, at en udvikler hjælper til hver gang noget skal ændres.

Beioumanyou Case Image
TEKNOLOGIER

Beioumanyou er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 6 måneder.

Project Management
Analysis
Design
REST API
Responsive design
Drupal CMS
Translation
Hosting
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang