BANK RESEARCH

BankResearch er et uafhængigt dansk selskab, hvis aktiviteter omfatter markedsdata på og markedsanalyser af den danske pengeinstitutsektor. BankResearch udgiver ”Den Danske Pengeinstitutsektor”, der er udkommet siden 2010 og som blandt andet indeholder den årlige risikoliste over danske pengeinstitutter.

Udfordringen

Bankanalyser blev udført på baggrund af udregninger med over 700 forskellige variabler. Dersuden var der adskillige regneark med variabler, som skulle uploades til databasen og genkaldes til brug i frontend. Derudover skulle vi bruge komplicerede formularer til at udregne forskellige risikoanalyser for hvert pengeinstitut.

Vores løsning

Vore udviklere importerede alle de nødvendige regneark til databasen, efter vi havde bearbejdet dem til den korrekte formatering. Nu kan kunden selv uploade data til nye udregninger. Frontend var designet så simpelt som muligt så ingen analysesektion tager mere end seks trin. Alle de komplicerede udregninger sker bag scenen.

Det endelige resultat

Hvis du ønsker indsigts omkring pengeinstitutter og banksektoren, så bør du tage et kig på Bank Research og se, om det ikke har redskaberne til at hjælpe dig. Du kan udregne ting som risikoanalyse eller sammenligne bankers præstationer med andre banker eller indekser.

BANK RESEARCH Case Image
TEKNOLOGIER

Bank Reseach blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu. De følgende metoder blev brugt under udviklingen, som forløb over 3 måneder.

Projektledelse
Analyse
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Drupal Commerce
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang

Vi har samarbejdet med imangu om at opbygge et online-værktøj til avanceret analyse af forskellige finansielle data for banksektoren. Imangu-teamet med projektledere og udviklere arbejder professionelt, og vi er meget tilfredse med slutresultatet.

Nicholas Rohde Bankresearch CEO