AvMinTand

Få ordnet tænderne imens du er på ferie, og halver tandlægeregningen. AvMinTand giver brugerne adgang til et europæisk netværk af dygtige og billige tandlæger.

UDFORDRINGEN

AvMinTand kom til imangu i 2011, med ønsket om at få udviklet en kontakt platform, hvor danske kunder let ville kunne finde billige og dygtige tandlæger i hele Europa. Visionen var således et opgør med den høje danske tandlægeregning, som bl.a. i Sverige kunne halveres hos de rigtige tandlæger. Ideen bestod i at skabe et virtuelt netværk af tandlæger, kombineret med et bruger-ratingsystem, så danske tandlægepatienter let kunne finde en dygtig tandlæge til en fordelagtig pris.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle platformen fra bunden i et skræddersyet design, med udgangspunkt i Drupal CMS (Content Management System). Da Drupal er det bedste og mest fleksible back-end system på markedet, ville det gøre integrationen af nyhedsbrev, søgefunktioner, sociale mediefunktioner, samt et bruger-ratingsystem langt mere glidende, og samtidig gøre det lettere at optimere siden til tung trafik.

FINAL OUTCOME

Designet på AvMinTand hjemmesiden er, til trods for dens relativt høje alder (ca 7 år), langt fra forældet, og hjemmesiden er både hurtig, yderst funktionel og meget brugervenlig. Da hjemmesiden er optimeret til tung trafik, oplever man aldrig langsomme loading tider, og det skræddersyede rating-system, som i 2011 var noget af det nyeste indenfor web-teknologi, har vidst sig at være langtidsholdbart.

AvMinTand Case Image
TEKNOLOGIER

AvMinTand blev planlagt, designet og udviklet fra bunden af imangu, i løbet af 5 måneder. Følgende services og teknologier er blevet benyttet i processen.

Projektledelse
Analyse
Design
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Niels Krogsgaard Eskildsen
Project Manager
Niels Krogsgaard Eskildsen

Kan varmt anbefales!

Anette Rath
Trustpilot anmeldelse