AeL Player

Få et interaktivt overblik over cockpit og kabine. AeL Player giver nem og overskuelig mulighed for offline træning af luftfarts procedurer. Alt sammen via din iPad.

Udfordringen

AeL (Aviation e-Learning) opsøgte os med en vision om at skabe en interaktiv e-Lærings App til piloter. Appen skulle gøre det muligt for piloter at lære om nye flytyper, samt træne i de forskellige cockpits. Målet var en let og overskuelig e-lærings App til iPads, som også skulle fungere offline. Endvidere skulle det være muligt løbende at inkorporere nye flytyper i Appen.

Løsningen

Vi foreslog AeL at skabe en Native iOS App - dvs. en App lavet fra bunden, og specifikt til iPads. Dette gjorde det muligt for vores udviklere, at inkorporere alle tænkelige funktioner på bedste vis, samt at sikre den højeste kvalitet.

Imangu var med til at spare omkring visionen, og analyserede grundigt de behov der var til App'ens funktionalitet. Vi stod derefter for både design og udvikling i løbende samarbejde med holdet bag AeL.

Resultatet

Resultatet blev en top-rated e-Lærings App til iPads. AeL Player tillader brugeren at interagere i 360 grader med cockpittet i diverse flytyper, og er derfor blevet en uundværlig del af utallige nye piloters træning. Appen fungerer også offline, så lige meget hvor man er, kan piloter nu tilegne sig egenskaberne til at lande sikkert i alle flytytyper.

AeL Player Case Image
TEKNOLOGIER

AeL Player blev udviklet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 1 måned.

Projektledelse
Analyse
Planlægning
Design
Native iOS
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen