OM OS

Vi udvikler din forretning, produkter og services

Hvem er vi? imangu ApS er et dansk softwareudviklingsfirma. Vi specialiserer os i skræddersyede digitale løsninger til web og mobile platforme, og er eksperter indenfor Drupal CMS og iOS/Android udvikling.

Front Desk
Office
Meeting

Hvor er vi? imangu ApS har kontorer i København, Thailand og Kina. Størstedelen af vores kunder er i Danmark, hvor vi også kan mødes ansigt til ansigt og snakke om projekterne. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder specielt i projektets startfase, hvor en tæt kontakt sikrer os, at vi kan levere den bedst mulige løsning. På vores Beijing og Bangkok kontorer finder du en blanding af danske projektledere og thailandske og kinesiske udviklere. Denne kombination af talenter arbejder sammen på dit projekt for at levere apps og websites af højeste kvalitet.

Vi tilbyder fast pris på udvikling af projekter, som naturligvis altid er skræddersyet kundens behov.

Langsigtede samarbejder med vore kunder er vigtigt for vores forretning. Vi fortsætter udvikling efter lancering på alle projekter, som vi færdiggør.

drop
DRUPAL
UDVIKLING

imangu er en af de mest erfarne Drupal leverandører. Vi har de nødvendige færdigheder til at bygge et solidt CMS baseret i Drupal, som dækker dine behov. Vi har arbejdet med Drupal i mange år og har evnerne og erfaringen til at løse selv de mest komplekse opgaver. 

APP
APP
UDVIKLING

Hos imangu synes vi, det er sjovt at udvikle apps. Vi tror på, at vores kundes succes er vores succes, så vi hjælper kunden med konceptudvikling. Vores styrke ligger i vores mange udviklere, som har en stor spændvidde af færdigheder. Det gør os i stand til at bygge selv de mest avancerede apps på markedet.

WEB DESIGN
WEB DESIGN &
UDVIKLING

Vi designer og udvikler skræddersyede højkvalitets websites for alle industrier. Vi tror på, at designet altid skal leve på til brugerens krav og forventninger. Vi bruger meget tid på at strukturere og prioritere sitets indhold. Brugervenlighed er altid i centrum, vi følger de seneste trends og bruger den vidne til at designe løsninger til vore kunder.

KØBENHAVN
Amaliegade 6, 2tv. 1256 København K Danmark
+45 88 71 20 67
BANGKOK
205/21 Soi Sukhumvit 55 10110 Bangkok
+66 02 117 2914
BEIJING
Building 3-3001, SOHO Xian Dai Cheng, Jian Guo Road 88
+45 88 71 20 67

Folkene bag imangu
Jens Henne Hansen
Alan
Niels
Bliv en del af vores team

imangu består kort sagt af et globalt netværk af digitale specialister, forbundet igennem online kommunikation og ét simpelt formål. At levere skræddersyede digitale løsninger i verdensklasse.

Fra København lærer vi vores kunders forretning at kende, og konsulterer om de digitale muligheder. Bangkok er knudepunktet i produktionen. Her udarbejdes skræddersyede digitale koncepter, i løbende tæt dialog mellem kunde og danske og europæiske UX-designere og projektledelse. Det er ligeledes her projekter kordineres, og kvaliteten sikres gennem løbende, dedikeret testing. Udviklerne er headhuntet efter specifikke kompetencer og høj anciennitet, i både Europa og Asien arbejder arbejde lige præcis der hvor de har det bedst.

Er du klar på en udfordring? Send os dit CV og en beskrivelse af dig selv i dag!