Konceptudvikling

Fortæl os om din ide, og vi hjælper med at udvikle den til et koncept, der kan sælge!

Har du en ide?
Konceptudvikling

Rigtig mange af imangu kunder kommer til os, fordi de har fået en super ide til en app eller platform, som de ønsker at få ført ud i livet. Ofte er ideen blot en spire, som skal næres og plejes for at blive til et forretningskoncept med en konkret plan for udførelse, administration, indtjening, osv.

Vi hjælper med at udvikle din ide til et forretningskoncept baseret på konkret og praktisk erfaring fra vores utallige projekter igennem årene.

Hvad end der er tale om en social app, spil, vigtigt værktøj til organisationen, eller noget helt fjerde, så har vi prøvet det før. Vi ved, hvad der virker og, hvad der ikke virker, når det kommer til at integrere din ide med en brugerflade.

Som led i planlægningen af dit projekt, arbejder vi med udviklingen af din ide vha. brainstorming sessioner, udarbejdelse af wireframes og løbende møder og samtaler, hvor vi får diskuteret alle aspekter af projektet.

Det er utroligt vigtigt for os, at vi leverer et færdigt produkt, som er levedygtigt på markedet og lever op til alle de højeste kvalitetskrav.

Concept Development Image
PROCESSEN

Når en kunde kommer til os med en ide til et projekt, er det første vi gør, at lave en planlægning af projektet. Der er en god grund til, at vi ikke kaster os ud i udvikling og design lige med det samme. Det er netop, at det er vigtigt at modne ideen og få den beskrevet i alle detaljer, før vi begiver os ud i selve udviklingen. Gennem brainstorming sessioner, visualisering vha. wireframes samt grafiske eksempler, kommer vi rundt i alle hjørner og tacklet alle problemer, der måtte opstå, inden vi går i gang med udviklingen.

BRAINSTORMING
BRAINSTORMING

Det første, der sker, når du har valgt os til dit projekt er, at vi tager et møde, hvor du forklarer os din ide. Vi stiller kritiske spørgsmål og kommer med forslag til ændringer og forbedringer baseret på vores erfaring med tidligere projekter. Det kan være, at vi skal igennem et par brainstorming sessioner, inden vi er nået til et gangbart koncept, men det kan også sagtens være, at der ikke er så meget at ændre på.

wireframes
Wireframes

Baseret på det koncept, vi er nået frem til i gennem brainstorming sessionen, bygger vi et sæt wireframes. Det er en html blueprint over platformen, som du kan klikke rundt i i din browser. Her fastlægger vi funktionalitet, opbygning, brugerflow osv. Her kommer vi ofte igennem en lille håndfuld versioner, hvor vi finpudser alle aspekter.

design
Design

Når disse er færdiggjort laver vi et antal designforslag til platformen baseret på wireframes. Igen arbejder vi med det, indtil du er tilfreds, og designet lever op til dine forventninger.